Dýňový wrap
Pro 4 porce:
cca 1/2 dýně hokkaido
100g sýra čedar
4 větší tortilly
zeleninu podle preferencí (salát, rajče, cibulka, okurek,...)
4 lžíce bílého jogurtu
4 lžíce majonézy
snítka kopru
sůl
Dýni nakrájíme na měsíčky (hokkaido se nemusí loupat), rozložíme na plech, osolíme, pokapeme olivovým olejem, posypeme tymiánem a dáme na 20 min. upéct do trouby na 200°C.
Dresink připravíme smícháním jogurtu, majonézy a nasekaného kopru.
Všechny ingredience včetně upečené dýně pak naaranžujeme doprostřed tortilly, pokapeme dresinkem a zabalíme.
A pokud byste si nebyli jisti, jak wrap nejlépe zarolovat, aby Vám všechny ingredience nespadly do klína až je budete tuto delikatesu konzumovat, tady najdete stručné video.
